Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Над Рівним вперше після тривалої перерви піднявся літак

Повітряне судно зробило декілька кіл над містом.

Фото з фейсбук-сторінки Віталія Коваля.

Над Рівним вперше після тривалої перерви піднявся літак

Тепер з місцевого аеропорту можуть транспортувати вантаж за кордон

Рівненський аеропорт потрохи відновлює свою діяльність. Про це у facebook повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Вперше після тривалої перерви в небо піднявся літак - АН 12. Він призначений для перевезення вантажу. Повітряне судно зробило декілька кіл над містом. Так перевіряли готовність літака і аеропорту до відновлення роботи.

 «Авіакомпанія «Аеровіз», яка готова здійснювати ці вантажні перевезення, уже має всі підтверджені сертифікати міжнародного значення, пройшли перевірку екіпажу і техніки.

«Ми робимо все для того, аби вантажні перевезення відновилися якнайшвидше. Адже через епідемію, рух пасажирських літаків поки що заборонено. «Авіакомпанія «Аеровіз», яка готова здійснювати ці вантажні перевезення, уже має всі підтверджені сертифікати міжнародного значення, пройшли перевірку екіпажу і техніки. Тепер можуть транспортувати вантаж за кордон. Це дозволить підприємству Міжнародний аеропорт Рівне заробляти, що надзвичайно важливо, зважаючи на економічне становище летовища. Продовжуємо розвивати на Рівненщині дорожньо-транспортний хаб!», – написав Коваль.

Telegram Channel