Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Злапали дядька, який посеред білого дня знімав у парку штани і показував дівчатам свого цюцюрника

І от не соромно тобі, чоловіче?!

Фото Національної поліції.

Злапали дядька, який посеред білого дня знімав у парку штани і показував дівчатам свого цюцюрника

Тепер збоченця притягнуть до відповідальності

У Тернополі правоохоронці затримали збоченця, який регулярно в парку наближався до малолітніх дівчат і знімав перед ними спідню білизну.

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції Тернопільської області, сьогодні, 16 липня близько 15 год на лінію «102» звернулась жінка та повідомила про громадянина, який в парку Національного відродження зачіпає молодих дівчат та оголює перед ними свій статевий орган.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка описала зовнішність чоловіка та додала, що бачить його в парку вже не вперше. За її словами, чоловік оголюється і пропонує дівчатам непристойні речі.

Чоловік при появі охоронців порядку спробував утекти, та інспектори його наздогнали.

За декілька хвилин патрульні побачили ймовірного правопорушника, схожого за описом. Чоловік при появі охоронців порядку спробував утекти, та інспектори його наздогнали. Чоловік перебував в стані сп’яніння та в агресивній формі почав переконувати патрульних, що має право обирати, як йому розважатись та проводити вільний час.

Інспектори відібрали пояснення та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка уже з'ясовуватиме усі обставини події.

Telegram Channel