Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівненські кіннотники стали офіційними

Федерація кінного спорту Рівненщини була заснована 28 лютого цього року.

Фото прес-служби Рівненської міськради.

Рівненські кіннотники стали офіційними

Федерацію кінного спорту Рівненської області офіційно прийнято до лав Всеукраїнської федерації

Федерацію кінного спорту Рівненської області офіційно прийнято до лав Всеукраїнської федерації. За це рішення проголосували усі члени правління ВФКСУ на засіданні в Києві, яке, до печі, через гострі карантинні обмеження переносили півроку.

В планах: організація і проведення офіційних змагань з цього виду спорту, розвиток кінного туризму, прокладання нових маршрутів, популяризація верхової їзди. 

- Це рішення було очікуване для нашої спільноти, - говорить президент Рівненської обласної федерації кінного спорту Юлія Шигорева. - Серед інших нагальних питань про життєдіяльність цієї організації першим на порядку денному було «Створення відокремленого підрозділу ВФКСУ у Рівненській області».

Реклама Google
 

Нагадаємо, Федерація кінного спорту Рівненщини була заснована 28 лютого цього року. В її планах: організація і проведення офіційних змагань з цього виду спорту, розвиток кінного туризму, прокладання нових маршрутів, популяризація верхової їзди як хоббі серед дорослих і дітей, залучення нових прихильників, інші цікаві масові заходи.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel