Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ірина Коноз здолала «Дорогу щастя» за 7 днів

«Не бійся змін».

Фото: zmist.pl.ua

Ірина Коноз здолала «Дорогу щастя» за 7 днів

У виданні зібрані історії різних людей. Одна з них належить авторству полтавської громадської діячки, екоактивістки та волонтерки Ірини Коноз

Усього до створення книги долучились 50 осіб і кожен зі співавторів розповів свою історію про щастя, що для нього є щастя чи про те, як він чи вона стали щасливими.

Ірини Коноз розповідає, що це її перший досвід написання для посібника, хоча про це вона задумувалась вже більше року. Минулого року на фестивалі «Арт-практик Полтава» жінка познайомилась з Тетяною Курганською – тренеркою та авторкою курсу «Я – автор полезной книги». І тоді в неї з'явилась мрія написати книгу про свій досвіт свідомого споживання, екозвички, тощо, але для повноцінної книги не вистачало часу.

Реклама Google

Тому цього року оголосили марафон «Я – автор книги за 7 днів»  Ірина Коноз зрозуміла, що це знак і теж стала учасницею. У творчій групі було більш як 70 осіб, але до фіналу дійшли не всі.

«Я теж думала, що кину десь напівдорозі. Адже в цей час були волонтерські проєкти, в тому числі в останній день, коли я до 24:00 мала здати розділ, було прибирання в Собківці на Голубих озерах. Але близько 23:30 я таки дописала!» – згадує авторка.

У своєму розділі поділилася життєвою ситуацією, коли серйозна хвороба змусила подивитись на своє життя збоку. І вирішила – треба щось робити!

Вона також говорить, що коли реєструвалась на марафон, не знала, яка буде тема:

«Та тема щастя мені дуже близька. Вірніше – нещастя. Тривалий час ходила на ненависну роботу, спілкувалась з токсичними людьми, скаржилась на життя, але нічого не змінювала. У своєму розділі поділилася життєвою ситуацією, коли серйозна хвороба змусила подивитись на своє життя збоку. І вирішила – треба щось робити!».

Історія Ірини Коноз в книзі називається «Не бійся змін». До свого тексту вона використала цитату Бенджаміна Дізраелі: «Дії не завжди приносять щастя, але без дій щастя не буває».

Чи буде друкована версія книги ще вирішують, а от електронну книгу можна замовити безпосередньо у авторки вже зараз.

Джерело: zmist.pl.ua
Telegram Channel