Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Пенсіонера підозрюють в поширенні забороненої літератури

Чоловіком зацікавилася прокуратура.

Фото: interfax.com.ua.

Пенсіонера підозрюють в поширенні забороненої літератури

Поліція повідомила про підозру 73-річному жителю селища Пісочин Харківської області, який написав, видав і передав у харківську бібліотеку книгу, що містить ознаки розпалювання міжнаціональної ворожнечі

«Згідно з висновком судової лінгвістичної експертизи Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, у даному виданні відображені мовні ознаки розпалювання ворожнечі між жителями України на мовному, культурному, національному та ідеологічному грунті», - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

У даному виданні відображені мовні ознаки розпалювання ворожнечі між жителями України на мовному, культурному, національному та ідеологічному грунті.

Пенсіонеру інкримінується ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

Реклама Google

Викрили чоловіка співробітники СБУ спільно зі слідчими Харківського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 6.

Джерело: interfax.com.ua
Telegram Channel