Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцькі діти складали композиції з монастирської лаванди

Тепер учасники майстер-класу зможуть самотужки виготовляти квіткові композиції вдома.

Фото lutskrada.gov.ua.

Луцькі діти складали композиції з монастирської лаванди

Відбувся майстер-клас із флористики «Творчий колаж»

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у співпраці із Жидичинським Свято-Миколаївським монастирем та Наталкою Табун провели майстер-клас із флористики «Творчий колаж» для дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, інформує Луцька міська рада.

Флористка, яка навчала дітей створювати справжню красу з квітів, розповідала: «Природа нам дає неповторне розмаїття фарб і досконалість готових форм. Тільки треба бути уважними, щоб побачити її красу і навчитися дарувати її тим хто поряд».

Природа нам дає неповторне розмаїття фарб і досконалість готових форм. Тільки треба бути уважними, щоб побачити її красу.

Під час заняття своїм ароматом та кольором усіх захопила лаванда, даруючи неперевершений запах кожному, хто брав її в руки. Лаванда, привезена для майстер-класу із самого Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря, просякнута Божою благодаттю, наповнена силою чернечої молитви за майбутнє цих діток у благополучних, люблячих сім’ях. Варто зауважити, що управління соціальних служб уже давно співпрацює у різних проектах із настоятелем монастиря архимандритом Костянтином для підтримки дітей, що нездатні самотужки подолати життєві негаразди.

Реклама Google

Під час майстер-класу діти дізналися що таке флористика, які інструменти та техніки використовують дизайнери-флористи у своїй роботі, ознайомилися з різними видами квітів, навчалися бути зосередженими, неодмінно завершувати почату справу. І найбільш захоплюючий етап – це створення власними руками квіткової композиції.

Свої букети діти дарували мамам, при цьому бажали їм бути щасливими.

Telegram Channel