Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Згвалтували 13-річного хлопця

На дачі чоловік і запропонував хлопцеві зайнятися сексом.

Фото odesa.depo.ua.

Згвалтували 13-річного хлопця

На Дніпропетровщині поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у згвалтуванні

Поліція затримала у Петриківці 35-річного мешканця Кам'янського, якого обгрунтовано підозрюють у звалтуванні неповнолітньої особи, передає Depo.Дніпро з посиланням на прес-службу ГУ НП в Дніпропетровській області.

13-річний хлопець познайомився з чоловіком в інтернеті. Чоловік написав, що у нього день народження і запросив до себе в гості відзначити свято. 

Як повідомляють ЗМІ, 13-річний хлопець познайомився з чоловіком в інтернеті. Чоловік написав, що у нього день народження і запросив до себе в гості відзначити свято. Школяр зустрівся з підозрюваним і поїхав з ним на дачу до чоловіка в смт Петриківка. Там чоловік і запропонував хлопцеві зайнятися сексом.

 

За фактом вчинення  дій сексуального характеру відносно неповнолітньої особи слідчі Петриківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального Кодексу України (згвалтування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Telegram Channel