Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині трястимуть фури

Вантажівки частіше заганятимуть на пересувні пункти вагового та габаритного контролю.

Фото зі сторінки Патрульної поліції Волинської області у Facebook.

На Волині трястимуть фури

Поліція, Укртрансбезпеки та СБУ почали посилено контролювати рух вантажного транспорту

Працівники УПП у Волинській області, Укртрансбезпеки та УСБУ у Волинській області, продовжують здійснювати посилений контроль за рухом вантажного транспорту,інформує Патрульна поліція Волинської області.

Багатотонним транспортним засобам заборонено рухатися автомобільними дорогами загального користування за температури повітря більше ніж +28 градусів за Цельсієм. 

З метою профілактики порушень законодавства на автомобільному транспорті, перевезення вантажів патрульні поліцейські регулярно здійснюють відпрацювання на пересувних пунктах вагового та габаритного контролю.

Реклама Google
 

Спільні відпрацювання дозволять попередити й запобігти руйнуванню та деформації дорожнього покриття на автомобільних дорогах через рух транспортних засобів із перевантаженням.

Нагадаємо, що на території області діє температурний режим, який забороняє багатотонним транспортним засобам фактична маса яких перевищує 24 тонни та навантаженням на вісь більше 7 тонн, рух автомобільними дорогами загального користування за температури повітря більше ніж +28 градусів за Цельсієм.

Telegram Channel