Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Головний редактор популярного українського видання інфікувався коронавірусом

Бутусов буде на самоізоляції до моменту повного одужання.

Фото УНІАН.

Головний редактор популярного українського видання інфікувався коронавірусом

У четвер, 16 липня, він був на ефірі програми «Право на владу», на якій також були присутні політики

Відомий український журналіст, головний редактор сайту «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов заразився коронавірусом. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, інформує УНІАН.

«У мене коронавірус. Тільки що отримав висновок лабораторії «Діла». Вважаю за необхідне повідомити всім, з ким я був у контакті останнім часом», – написав він.

Реклама Google

За словами Бутусова, симптомів як таких, крім температури 36,9-37,2 і невеликої ломоти в суглобах, у нього немає.

«Інших симптомів – першіння, кашлю немає, температура не підіймається, її навіть можна не помітити. Якби не епідемія, я міг би і не звернути увагу, проте в такому випадку краще не зволікати з тестуванням. Його роблять дуже швидко, це не створює великих незручностей», – зазначив він.

«Де я міг підхопити вірус, якщо чесно, не знаю».

«Де я міг підхопити вірус, якщо чесно, не знаю. Наразі відчуваю себе добре, жодних проблем немає. У мене все є, я на самоізоляції вдома, сім'я також буде на самоізоляції до моменту повного одужання», – запевнив Юрій Бутусов.

Як повідомляє ТСН, 16 липня він був на ефірі програми «Право на владу», на якій також були присутні політики: голова Верховної Ради України Дмитро Разумков; голова партії «Слуга народу», перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко; представниця «Європейської солідарності» Ірина Геращенко; народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Олександр Дубінський; глава «Батьківщини» Юлія Тимошенко; співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко; народний депутат від партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

Telegram Channel