Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Біля Луцька фермерка вирощує 2 тисячі кущів лаванди

Збуває продукцію жінка через свій акаунт Instagram.

Фото з фейсбуку.

Біля Луцька фермерка вирощує 2 тисячі кущів лаванди

Жінка запрошує охочих сфотографуватися на фоні краси

У селі Жидичин Ківерцівського району на трьох земельних ділянках жінка посадила 2 тисячі кущів лаванди. З них за сезон вона збирає до 3 тисяч букетів. 

Про це пише у фейсбуці Тетяна Кеда.

Фермерка займається лавандою вже 5 років і залюбки ділиться світлинами. 

«Вирощує фермерка Любов лаванду на трьох земельних ділянках, адже однієї великої території не має. В той ж час зауважує – мати великі поля лаванди в Україні важко, адже потрібно встановлювати охорону. Зараз у фермерки 2 тисячі кущів лаванди, з них за сезон можна зібрати до 3 тисяч букетів.

«Мати великі поля лаванди в Україні важко, адже потрібно встановлювати охорону». 

Збуває продукцію жінка через свій акаунт Instagram. Там же веде невеликий блог та ділиться секретами вирощування лаванди. Побажаємо їй натхнення та удачі у такій цікавій та пахучій справі!» – йдеться у дописі.

Щоправда, Тетяна Кеда не знайшла адреси фермерки.

А ось користувач під нікнеймом Lavender Farm оприлюднила у фейсбуці інформацію: 

«Друзі, радісно повідомляємо Вам, що під нашим чудовим містом Луцьк розквітла лавандова ферма «PYRITY». Доєднуєтесь до групи вайбер (посилання в коментарях) та ставайте нашими друзями у фейсбук. Запрошуємо Вас зробити чудові фото у нас на фермі +380933944979».

На запитання користувачів соцмережі, де така краса, жінка пише: «Ферма розташована біля Луцька, с. Жидичин. Потрапити можна з 18.00 до 21.00 за попередньою домовленістю. Цього року працюємо лише в такому режимі, тим паче, поле значно краще виглядає після 18-ї години в променях сідаючого сонця».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel