Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку біля нічного клубу оголені дівчата влаштовують «брудні» танці (Відео)

Такі мізансцени бачать перехожі не перший вечір.

Фото – скрін з відео ІА «Конкурент».

У Луцьку біля нічного клубу оголені дівчата влаштовують «брудні» танці (Відео)

Фото та відео «гарячої руханки» опублікували у соцмережі

На вулиці Винниченка у Луцьку неподалік нічного клубу група молодих дівчат влаштувала «брудні» танці. Фотографії та відео «гарячої руханки» невідомі опублікували на сторінці луцьких новин в інстаграмі, повідомляє ІА «Конкурент».

«Мало того, що відкрили заклад для того, щоб розбивати сім'ї і поширювати розпусту, так ще й щовечора виводять напів оголених дівчат, щоб танцювали на вулиці. + до того, порушують громадську тишу після 22:00. Люди, що їдуть по дорозі, оглядаються на це видовище і ледь не створюють ДТП... Так тут ходять малі діти... до чого котиться Луцьк?» – йдеться в описі відео.

«Мало того, що відкрили заклад для того, щоб розбивати сім'ї і поширювати розпусту, так ще й щовечора виводять напів оголених дівчат, щоб танцювали на вулиці».

Як розповіли очевидці, до нестримних дівчат для «розбору польотів» викликали патрульну поліцію.

«Щойно приїжджала поліція, але на перший раз обійшлося усним попередженням і, здається, без хабаря не обійшлось, бо охоронець щось протягнув патрульному, що другий швиденько заховав в кишеню штанів. На жаль, це відзняти не вдалось...» – повідомили в інстаграмі.

 

Telegram Channel