Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як позбутися коханки вашого чоловіка

Що робити, якщо подружнє життя руйнується?

Фото Pixabay.

Як позбутися коханки вашого чоловіка

Психологи розповіли як навести лад у стосунках

Деколи в житті жінок з'являються суперниці, які намагаються забрати їхнє щастя собі. Експерти порадили як поводитися, щоб змусити коханку чоловіка піти назавжди і залишити вас у спокої, інформує Ukr.Media.

Є способи, які ситуацію тільки погіршують і, ймовірно, змусять чоловіка втекти швидше. Від них потрібно відмовитися раз і назавжди.

Скандали і звинувачення. У жодному разі не можна «пиляти» коханого. Це лише зміцнить його думку про те, що він робить все правильно. Якщо при цьому ще і почати тиснути на жалість, це буде фінальним акордом стосунків.

Погрози. Хтось погрожує покінчити з собою, хтось чоловікові – розправою, хтось погрожує забрати дітей і поїхати до мами. Це ні до чого хорошого не призведе. Вони лише змусять чоловіка віддалитися, сприймати жінку як ворога.

Заборони викликають негатив, тому що чоловік відчуває себе поряд з коханкою і суперницею дружини по-новому. Якщо спробувати ці емоції у нього забрати, він буде чинити опір. Секрет боротьби з коханкою — позбавлення чоловіка від почуття новизни і яскравих вражень.

Ультиматуми. Навіть у спокійному тоні і обстановці висувати ультиматуми не варто. Багато хто відразу каже: «Вибирай — або я, або вона». Не варто забувати, що чоловік тому і зраджує, що часто йому важко зробити вибір.

Дзвінки коханці. Хтось погрожує, хтось намагається натиснути, присоромити її, помститись їй. Коханка може просто розповісти про це чоловікові, з-за чого його стосунки з дружиною відразу погіршаться.

Заборони викликають негатив, тому що чоловік відчуває себе поряд з коханкою і суперницею дружини по-новому. Якщо спробувати ці емоції у нього забрати, він буде чинити опір. Секрет боротьби з коханкою — позбавлення чоловіка від почуття новизни і яскравих вражень.

Як правильно боротися з суперницею

Потрібно зацікавити чоловіка чимось іншим. Потрібно переключити його увагу з коханки, і дружині часто складно змусити його перейти на себе, якщо вона стала передбачуваною. Потрібно додати нових емоцій, але тільки не ревнощів і скандалів. Багато хто може заперечити: «Я для нього роблю все». Коли жінка робить для чоловіка все, це стає буденністю. Оновлення емоцій — це нова версія дружини чи яскраві події в житті (переїзд, покупка нової квартири, весілля дитини і так далі).

Знецінення коханки. Це не окремий спосіб, а додаток до першого. Крім роботи над собою і стосунками, можна спробувати знецінити коханку в очах чоловіка. Робити це потрібно дуже обережно. Якщо почати відмовляти чоловіка, це не спрацює. Чоловік повинен сам прийти до усвідомлення того, що коханка насправді «не дуже». Для цього спочатку потрібно похвалити її, а потім знецінити. Треба дати чоловікові інформацію для роздумів. Решту він зробить сам.

Можна піти і на інші хитрощі. Суперниця точно буде відвідувати сторінку дружини, тому дружина може викласти нову фотографію, де вона щаслива зі своїм чоловіком і посміхається. Це буде дратувати коханку. Можна також спробувати створити форс-мажорну ситуацію, зателефонувавши чоловікові, коли він може бути поруч з коханкою. Її це точно буде дратувати. Можна написати у себе на сторінці в соціальних мережах зізнання у коханні до чоловіка. Все це змусить суперницю переживати і виплескувати невдоволення на чоловіка.

Ще один гарний спосіб — ізолювати чоловіка від коханки. Для цього можна поїхати разом кудись в інше місце. Дуже важливо, щоб це виглядало ненав'язливо і природно.

Telegram Channel