Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Любешівщині  збирають матеріали про пандемію коронавірусу

2020 рік увійде в історію.

Фото: explainer.com.ua.

На Любешівщині збирають матеріали про пандемію коронавірусу

Тематична колекція послужить формуванню уявлення та знання нащадків про те, що переживає людство сьогодні

За ініціативи голови Державної архівної служби України, державні архівні установи розпочинають роботу зі забезпечення збирання документів та документування подій про спалах, перебіг, боротьбу з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.

Реклама Google

Зібрані документи про соціально-економічні, політичні та культурні аспекти COVID-19 формуватимуть уявлення та знання нащадків про пандемію коронавірусу. Архівний відділ Любешівської райдержадміністрації закликає громадськість Любешівщини, всіх небайдужих, підтримати зазначену ініціативу та сприяти архівній установі у формуванні тематичної колекції.

Архівний відділ Любешівської райдержадміністрації закликає громадськість Любешівщини, всіх небайдужих, підтримати зазначену ініціативу та сприяти архівній установі у формуванні тематичної колекції.

Сьогодні важливість роботи із збирання та документування безпрецедентних рішень урядів країн світу в сфері охорони здоров’я, спрямованих на боротьбу з пандемією і не тільки, визнана архівістами всього світу, підтримана Міжнародною радою архівів. Про це інформує сайт Любешівської райдержадміністрації.

Telegram Channel