Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Депутат на смерть збив 19-річного мотоцикліста (Фото)

Наразі на місці працює поліція.

Фото Pixabay.

Депутат на смерть збив 19-річного мотоцикліста (Фото)

У селі Ботар Виноградівського району на Закарпатті нардеп тутешньої райради на автомобілі Toyota Land Cruiser зіткнувся з мотоциклом. У результаті 19-річний водій останнього загинув. Відомо, що ім’я зловмисника – Іван Удуд

Інцидент трапився приблизно опівночі проти 23 липня. Про це у телеграмі написав відомий закарпатський журналіст Віталій Глагола, інформує 24tv.ua.

Крім того, журналіст переконує, що це вже друга смертельна ДТП за його участю. Перша сталася ще наприкінці 90-х. Тоді чинному депутату Виноградівської районної ради вдалось уникнути покарання.

За його словами, Удуд виїжджав із узбіччя і влетів в мотоцикл, що в цей час їхав дорогою. У результаті зіткнення хлопець 2001 року народження отримав травми черепа. На жаль, ушкодження виявилися несумісними із життям. 

Глагола додав, що позашляховик депутати має номер АО0022АХ. Крім того, журналіст переконує, що це вже друга смертельна ДТП за його участю. Перша сталася ще наприкінці 90-х. Тоді чинному депутату Виноградівської районної ради вдалось уникнути покарання.

Удуд є шваґром депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша. Додамо, що шваґро – це термін свояцтва, що означає чоловік сестри або брат дружини чи чоловіка.

Місце смертельного зіткнення позашляховика депутата Удуда та мотоцикла (Фото з телеграм-каналу Віталія Глаголи).

Telegram Channel