Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ультрас київського «Динамо» назвали призначення Луческу головним тренером «плювком в очі»

Отакої!

Фото ФК "Динамо" (Київ).

Ультрас київського «Динамо» назвали призначення Луческу головним тренером «плювком в очі»

Вже анонсують акції протесту...

Ультрас київського «Динамо» White Boys Club (WBC) в соцмережах виступили з заявою після того, як Мірча Луческу був призначений головним тренером команди, інформує УНІАН.

«Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш, але керівництво клубу втратило всі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу «Динамо» - це плювок в очі всім уболівальникам «Динамо», і Суркіси повинні були усвідомлювати, які наслідки це спричинить за собою», - йдеться в заяві ультрас в Telegram.

На даний момент ми звертаємося до всіх працівників «Динамо», у яких залишилася хоч крапля гідності: все, що вам залишається в нинішній ситуації - написати заяву на звільнення.

Фанати закликали співробітників клубу звільнитися:

«На даний момент ми звертаємося до всіх працівників «Динамо», у яких залишилася хоч крапля гідності: все, що вам залишається в нинішній ситуації - написати заяву на звільнення».

Також вони заявили, що протестуватимуть:

«Всіх вболівальників, кому болить за «Динамо» так само, як і нам, просимо слідкувати за повідомленнями нашої спільноти - акції протесту не змусять себе довго чекати».

Telegram Channel