Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У лісі знайшли сім'ю, де діти живуть у жахливих умовах

Сусіди кажуть, що чують, як чоловік б‘є жінку, як кричать діти...

Фото із сторінки Марти Левченко у facebook.

У лісі знайшли сім'ю, де діти живуть у жахливих умовах

Голова села змусив батька купити дітям ліжка, бо вони спали на землі (Фото, відео)

 

 У Сторожинецькому районі Чернівецької області на хуторі в лісі живе сім’я, в якій семеро дітей перебувають у жахливих умовах. Про це повідомила волонтерка Марта Левченко на своїй сторінці у Facebook, пише Главком.

Реклама Google

«Розповідають, що діти завжди босі, голодні і працюють, як воли, і що вони, як вогню, бояться татка. Останнього разу тато побив маму, бо вони з’їли декілька слив з дерева, а тато помітив, що слив стало менше», – пише вона.

 

 Мати дітей після інсульту ледве розмовляє і ходить, до того ж чекає вже на восьму дитину.

Діти босі, голодні і замурзані, вони без дозволу боялися торкатися  цукерок. Аж коли волонтерка сама порозгортала, як пташенята, проковтували, їх не розкушуючи. А справжнім чудом для них були мильні бульбашки. Одна з дівчаток ніколи не мала сукні, а хлопчик мріє про м'яч.

 

 Мати дітей після інсульту ледве розмовляє і ходить, до того ж чекає вже на восьму дитину. Волонтерка планує допомогти і жінці з обстеженням, і дітям – з іншими питаннями.

 

 

«Шукатимемо Службу у справах дітей Сторожинецького району, голову села і тих, хто триматиме жорсткий контроль за ситуацією в сім’ї, і за тим, щоб допомога, яку ми принесемо, нові ліжка, матраци, постіль, піч, яка не димітиме на всю хату, меблі і одежа, все ж таки належали дітям, і в них цього ніхто не відібрав», – повідомляє Марта.

Telegram Channel