Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Лідер «Динамо» вперше прокоментував призначення Луческу

Вербич є основним футболістом команди.

Фото ФК Динамо.

Лідер «Динамо» вперше прокоментував призначення Луческу

Півзахисник Беньямін Вербич каже, що тренеру треба дати шанс. За інформацією ЗМІ, румунський 74-річний фахівець буде отримувати в «Динамо» 1,2 млн євро в рік

Півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич прокоментував призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера київської команди.

«Я про Луческу знаю дуже мало. Тільки знаю, що він працював у «Шахтарі» 12 років, що він один з найкращих тренерів у світі за трофеями. Радий, що буду працювати з таким тренером. Йому треба дати шанс, щоб він показав, що хороший тренер.

«Радий, що буду працювати з таким тренером. Йому треба дати шанс, щоб він показав, що хороший тренер», – сказав Вербич в ефірі «Футбол News».

«Ми можемо тільки дивитися вперед і радіти, що з нами працює такий тренер. Було кілька інших кандидатів. Призначення Луческу сприйняв, як сюрприз. Ніхто не очікував цього тренера, але президент так вирішив. Подивимося, як буде.  Знаю, що деякі вболівальники не згодні з цим, але побачимо, як буде»– сказав Вербич в ефірі «Футбол News».

Нагадаємо, 23 липня київське «Динамо» оголосило про призначення багаторічного головного тренера «Шахтаря» Мірчі Луческу на посаду наставника команди. Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

Telegram Channel