Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Американська ведуча дізналася про онкологію завдяки пильності одного із глядачів

Якби не повідомлення від глядача, вона б ніколи не запідозрила недобре. 

Фото victoriapricetv / Instagram.

Американська ведуча дізналася про онкологію завдяки пильності одного із глядачів

За словами американської телеведучої каналу WFLA Вікторії Прайс, завдяки рекомендації одного з телеглядачів пройти обстеження щитовидної залози, медикам вдалося діагностувати в неї онкологію на ранній стадії. Прайс зізналася, що автора повідомлення збентежило ущільнення на її шиї, і він вважав за потрібне повідомити її про це

Американська телеведуча Вікторія Прайс на своїй сторінці у Twitter подякувала небайдужому глядачу за те, що той змусив її пройти медичне обстеження – завдяки цьому медикам вдалося діагностувати в неї онкозахворювання на ранній стадії. Про це інформує gordonua.com.

«Привіт, щойно побачив ваш репортаж. Мене турбує ущільнення на вашій шиї. Будь ласка, перевір свою щитовидну залозу. Це нагадує мені мою шию. У мене виявився рак», – написав їй глядач.

Прайс підкреслила, що якби не повідомлення від глядача, вона б ніколи не запідозрила недобре. «Виявляється, у мене рак. Я дізналася про це завдяки одному з наших чудових глядачів, який звернув увагу на зовнішні симптоми», – написала ведуча.

Вона також оприлюднила скріншот повідомлення, яке змусило її звернутися до медиків. «Привіт, щойно побачив ваш репортаж. Мене турбує ущільнення на вашій шиї. Будь ласка, перевір свою щитовидну залозу. Це нагадує мені мою шию. У мене виявився рак», – написав їй глядач.

Прайс зізналася, що звернулася до фахівців на ранній стадії захворювання, що дасть змогу уникнути хіміотерапії під час лікування.

Telegram Channel