Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Рівненщині бійці ДСНС закликали селян стерегтися червоного півня (Фото)

Будьте уважними та обережними!

Фото ДСНС України.

На Рівненщині бійці ДСНС закликали селян стерегтися червоного півня (Фото)

Провели профілактично-роз'яснювальну роботу з населенням

Дубровицькі рятувальники провели профілактично-роз'яснювальну роботу з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки у побут, інформує ГУ ДСНС у Рівненській області.

27 липня особовий склад 14-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного управління ДСНС завітали на територію Лютинської сільської ради для проведення навчання населення правилам пожежної безпеки за місцем проживання.

Залучивши до рейду соціального працівника та депутатів сільської ради, завітали в оселі громадян, які потрапляють в зону ризику і потребують першочергової уваги, а це одиноко проживаючі пристарілі громадяни, багатодітні сім’ї, неблагополучні сім’ї.

В склад даної сільської ради входить один населений пункт с. Лютинськ. Залучивши до рейду соціального працівника та депутатів сільської ради, завітали в оселі громадян, які потрапляють в зону ризику і потребують першочергової уваги, а це одиноко проживаючі пристарілі громадяни, багатодітні сім’ї, неблагополучні сім’ї.

Всі були раді такому візиту і з уважністю слухали поради фахівців, щодо правильного користування обігрівальними приладами, електропобутовими приладами. Дітям в цікавій доступній формі доведено про заборону самостійно користуватись сірниками, вмикати та вимикати електропобутові прилади. Сподіваємось, що дане навчання принесе свої результати та знизить ймовірність виникнення пожеж.

 
 
Telegram Channel