Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як покарав суд нововолинця, діти якого кидали непотріб у хворого

Обвинувачений запевнив, що у вчиненому щиро розкаюється.

Фото «Бугу».

Як покарав суд нововолинця, діти якого кидали непотріб у хворого

Поліцейські склали протокол за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками своїх обов’язків

На батьків дітей, які в березні 2020-го року у Нововолинську жбурляли чимось з балкону в чоловіка, котрий потребував медичної допомоги, було відкрито адміністративне провадження. У червні цю справу розглянув суд. Про це інформує видання «Буг».

Рішення було м’яким – лише усне зауваження. Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду.

Рішення було м’яким – лише усне зауваження. Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду. Нагадаємо, 19-го березня близько 14:00 на мікрорайоні Шахтарському дівчина помітила чоловіка, який лежав на землі та намагався встати. Люди обходили його стороною, а діти з будинку чимось жбурляли та прозивали «бомжарою». Згодом виявилося, що чоловік стікає кров’ю, живе неподалік та нещодавно пережив інсульт.

Пізніше правоохоронці встановили батьків неповнолітніх. І склали на них протокол за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей.

А нещодавно справу розглядали в судді, під час якого обвинувачений свою вину визнав повністю, запевнив, що у вчиненому щиро розкаюється, а також просив не притягувати його до адміністративної відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, суд зглянувся над батьком малих хуліганів і виніс поблажливе рішення: визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, однак звільнити його від адміністративної відповідальності за малозначністю правопорушення та обмежитись усним зауваженням.

Telegram Channel