Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волонтери: «Сьогодні день народження у  Соломійки, доньки загиблого захисника з Ковельщини»

Олег Вишневський загинув, коли його дочці виповнилося пів року.

Фото Вікіпедії.

Волонтери: «Сьогодні день народження у Соломійки, доньки загиблого захисника з Ковельщини»

Зробити сюрприз Соломійці може кожен, привітавши її із Днем народження на свій розсуд

Сьогодні святкує 5-й день народження Соломійка. Вона – донька захисника України, старшого сержанта Збройних сил України, учасника російсько-української війни Олега Миколайовича Вишневського із села Великий Порськ Ковельського району. 18 жовтня 2015 року потрапив у «гарячу точку». 22 лютого 2016-го помер під час несення служби поблизу Мар'їнки через раптову зупинку серця. Про чоловіка говорять, як про відповідального і надійного. У нього залишилось 2 діток. Про це інформує на фейсбук-сторінці волонтер Руслан Теліпський.

Реклама Google

Підтримайте дитину воїна, батько якої вже на небі.

«516. ВИШНЕВСЬКА СОЛОМІЯ – 5 років (28.07.2015). м. Ковель. Зріст: 110 см. Розмір взуття: 27. 
ПІДТРИМАЙТЕ ДИТИНУ ВОЇНА, БАТЬКО ЯКОЇ ВЖЕ НА НЕБІ:
1). РЕПОСТОМ, РОЗГОЛОСОМ: максимально поширте статтю;
2). ПОДАРУНКОМ ДО ДН: зробіть будь-який сюрприз на ваш розсуд;
3). БЕЗПОСЕРЕДНЬО ФІНАНСОВО ПІДТРИМАЙТЕ РОДИНУ:
4790 7000 0524 9918 (Вишневська Інна Вікторівна, Приватбанк)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Його донечка Соломія дізнається про татка лише з фотографій. Кожного дня вона вглядається в обличчя чоловіків і сподівається, що батько обов’язково до неї прийде, адже вона постійно відчуває його захист. І лише у снах він її обіймає і ніжно цілує. Вона, як і вся малеча – жвава, гіперактивна дитина, хоче бавитися зі всіма, дружелюбна та допитлива. Найулюбленіше заняття маленької красунечки це кінетичний пісок, тісто, пластилін, любить складати конструктор. Дуже полюбляє і рухливі ігри, а особливо стрибати на батуті, кататися на велосипеді та самокаті. Вона любить мультики і все, що пов’язане зі свинкою Пепою, Хелоу Кітті та Мінні Маус.

Соля дуже любить тварин і на вулиці, коли гуляє не може пройти повз котиків та собачок, всіх гладить і кормить. Тому не дивно, що в них вдома є теж домашні улюбленці: це собачка Біма і кицька Печенька. Дівчинка щодня бавиться з ними, годує та оберігає. Вечорами полюбляє малювати, ліпити та складати пазли. Любить співати і танцювати. Мріє, коли виросте, бути лікарем. А ще хоче набути майстерність візажиста.

Соломійка обожнює свого старшого братика Євгенія, який для неї є і підтримкою, і другом, і наставником, вона все намагається копіювати з нього. Вона всім з гордістю говорить, що Женя навчається у Військовому ліцеї імені Небесної Сотні м. Ковеля, нещодавно закінчив 9 клас. Він також її дуже любить, гуляє з нею, влаштовує для неї різні забави, вчить грати у футбол, купує солодощі, та завжди із своїх подорожей привозить сестричці гостинці.

Зробити сюрприз Соломійці може кожен, привітавши її із Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо. Наш контактний номер: 0992294100 та 0966833164», – йдеться у дописі Теліпського.

Інформація про батька іменинниці є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням:
http://memorybook.org.ua/3/vishnevskyoleg.htm

Telegram Channel