Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пожежа в офісному приміщенні знищила бухгалтерську документацію

Причина пожежі встановлюється.

Фото: 112 канал.

Пожежа в офісному приміщенні знищила бухгалтерську документацію

Підрозділами Управління ДСНС України у Волинській області 27 липня здійснено 45 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, навчань та тренувань. Хибних викликів – 0

27 липня о 19:50 надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому цегляному житловому будинку в обласному центрі. Перший підрозділ служби «101» прибув до місця події о 19:55. На пожежу виїжджали рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області (1 автомобіль). Погашено  первинними засобами пожежогасіння, ліквідовано о 19:59.Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На пожежу виїжджали рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька Управління ДСНС у Волинській області (2 автомобілі).

27 липня о 23:20  надійшло  повідомлення  про пожежу в адміністративному триповерховому цегляному будинку міста Луцька. Перший підрозділ служби «101» прибув до місця події о 23:26. На пожежу виїжджали рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька Управління ДСНС у Волинській області (2 автомобілі). Пожежу ліквідовано о 23:48. Вогнем знищено бухгалтерську документацію. Причина пожежі встановлюється.

Реклама Google

За минулу добу на території Волинської області не  зареєстровано випадків загибелі людей на воді. Надання допомоги по запобіганню поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. За добу проведено дезінфекцію 22 об’єктів. Всього протягом 17.03 - 26.07.2020 року силами У ДСНС України у Волинській області проведено спецобробку дезінфікуючими засобами 3218 об’єктів.

Джерело: Управління ДСНС у Волинській області
Telegram Channel