Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Топовий звук: п’ятірка кращих мікрофонів для стрімінгу

Звук буде ідеальним, якщо скористуєтеся порадами.

Фото: e-Katalog.

Топовий звук: п’ятірка кращих мікрофонів для стрімінгу

Якщо ви проводите прямі трансляції, то знаєте, наскільки важлива в цій справі якість звуку. Правильно підібраний мікрофон — це щонайперше максимально комфортний для прослуховування запис. Маркетологи e-Katalog відібрали п’ятірку найпопулярніших моделей, які ідеально підходять для стрімінгу

Razer Seiren X

Конденсаторний мікрофон Seiren X від американської компанії Razer потішить найвимогливіших блогерів та геймерів. Девайс приваблює мінімалістичним дизайном. Виготовлений у матовому пластиковому корпусі й оснащений металевою підставкою з прогумованою основою для кращої стійкості. Завдяки надійному шарніру можна змінювати кут нахилу. При проєктуванні виробник використовував суперкардіоїдну діаграму спрямованості — мікрофон має вузьку зону захоплення звуку, що сприяє гучній трансляції й мінімізує сторонній шум. Чутливість становить -35 дБ. Частотний діапазон — 20 – 20 000 Гц. Девайс під’єднується до комп’ютера через USB-кабель. Встановлювати драйвери не потрібно.

На вибір представлено чотири полярних режими — стерео, всеспрямований, двоспрямований, односпрямований, — що легко перемикаються за допомогою ручки-регулятора під сіткою.

SAMSON C01U Pro

USB-мікрофон SAMSON C01U Pro дає змогу записувати аудіо в професійній якості. Водночас девайс простий у використанні й сумісний з багатьма популярними програмами для звукозапису. Працює за принципом Plug-and-play. Конденсаторна модель належить до серії студійних. Частотний діапазон коливається в межах 20 – 18 000 Гц. Тиск звуку становить 130 дБ, а чутливість — -40 дБ. Мікрофон виготовлено з металу. Вага сягає 480 г. На корпусі є аудіовихід 3,5 мм для навушників. У комплекті — тринога, знімний кабель, тримач для стійки.

HyperX QuadCast

Мікрофон HyperX QuadCast у чорному корпусі оснащено червоним підсвічуванням, завдяки чому він має ефектний вигляд. Функціонує у діапазоні частот від 20 до 20 000 Гц. На вибір представлено чотири полярних режими — стерео, всеспрямований, двоспрямований, односпрямований, — що легко перемикаються за допомогою ручки-регулятора під сіткою. Чутливість девайса можна регулювати. Передбачено вбудований поп-фільтр, який забезпечує запис чіткого й розбірливого мовлення. У комплекті є антишоковий підвіс «павук», який запобігає небажаній вібрації.

Blue Microphones Yeti

Конденсаторний мікрофон Blue Microphones Yeti здатен вловлювати односпрямований, двоспрямований, всеспрямований та стереозвук. Необхідний режим обирається за допомогою спеціального перемикача. На металевому корпусі знаходиться вихід для навушників, регулятор гучності навушників та кнопка Mute для миттєвого вимкнення мікрофона. Чутливість регулюється. Заявлений діапазон частот — 20 – 20 000 Гц.

Rode NT-USB

Студійний мікрофон Rode NT-USB обладнано сучасною електронікою високої якості, що сприяє запису чистого та об’ємного звуку. Виріб односпрямований: пише звук, що надходить тільки спереду. Частотний діапазон — 20 – 20 000 Гц. Мікрофон виготовлено з металу й оснащено стійкою пластиковою триногою. Девайс під’єднується до комп’ютера через 6-метровий USB-кабель і не потребує драйверів.

Telegram Channel