Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зняв сексуальні утіхи з колишньою і переслав іншій людині: лучанина судили за розповсюдження порно

Колишня жінка вже пробачила таку витівку.

Фото Главред.

Зняв сексуальні утіхи з колишньою і переслав іншій людині: лучанина судили за розповсюдження порно

Оригінальний спосіб помсти вигадав ревнивець

Лучанин тихцем зняв міні-камерою сцени сексуальних збочень із колишньою дружиною, а потім, щоб помститись їй, надіслав їх іншій людині. Суд покарав чоловіка за розповсюдження порнографії 1700 гривнями штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 17 липня 2020 року.

Влітку 2019 року чоловік тихцем зняв міні-камерою сцени сексуальних збочень із колишньою дружиною, зберігав їх для власного перегляду на ноутбуці.

Та у листопаді перезняв два відеоролики з екрана на свій мобільник і наступного дня надіслав їх на вайбер іншій людині. Все для того, щоб помститися колишній.

В суді колишня дружина ствердила, що «претензій до обвинуваченого на даний час не має, оскільки повністю примирилася з ним».

Суд під головуванням судді Ігоря Ясельського вирішив, що чоловік розповсюдив продукцію порнографічного характеру. Для цього замовив судову мистецтвознавчу експертизу. За висновком експерта, два надіслані людині файли містять «цинічну, непристойну фіксацію, самоцільну, спеціальну демонстрацію геніталій, сцени сексуальних збочень, не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти та містять порнографічний зміст».

Але в суді колишня дружина ствердила, що «претензій до обвинуваченого на даний час не має, оскільки повністю примирилася з ним».

Чоловік щиро розкаявся і просив суворо його не карати. Він має де жити, але не має роботи. А ще ж зобов’язаний утримувати малолітню дитину.

Зваживши на все це, суд вирішив покарати чоловіка мінімальним штрафом – 1700 гривень. Але йому ще доведеться сплатити 1961 гривню 40 копійок за судову мистецтвознавчу експертизу.

Telegram Channel