Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Жителі луцької багатоповерхівки майже тиждень без води через сусідів

П'ять днів жінка носить воду додому бутлями зі своєї роботи.

Фото Суспільного.

Жителі луцької багатоповерхівки майже тиждень без води через сусідів

Заступник директора ЖКП №3 Олександр Мартинюк, яке обслуговує даний будинок, розповів: для того, що ввімкнути воду на стояку – необхідно потрапити у квартиру номер 46, але не знають, де шукати мешканців

П'ятий день жителі будинку по проспекту Грушевського, 1 без води через сусідів, в яких у квартирі прорвало трубу. Власників цієї квартири мешканці не знають і не можуть знайти. Про це Суспільному розповіла жителька другого під’їзду Ніна Максимчук.

Реклама Google

Води в будинку не має з 24 липня. Саме того дня прорвало трубу в одній з квартир. Приїхали комунальники та перекрили воду по цілому стояку. Заступник директора ЖКП №3 Олександр Мартинюк, яке обслуговує даний будинок, розповів: для того, що ввімкнути воду на стояку – необхідно потрапити у квартиру номер 46 та встановити причину підтоплення.

У сусідній квартирі на даний час ніхто не проживає. Колишні сусіди-пенсіонери померли. 

У сусідній квартирі на даний час ніхто не проживає. Колишні сусіди-пенсіонери померли. Рік тому у квартири з’явилися нові власники. Сусідка Ніна Максимчук каже: «Дзвонили в ЖЕК, дзвонили на гарячу лінію. Там сказали, що ми знаємо цю проблему, не можуть знайти хазяїв. Оскільки приватна квартира – ми не маємо права зривати замка».

 

 Впродовж дня до власниці квартири додзвонились комунальники. Донька власниці пообіцяла 28 липня таки приїхати до Луцька і відкрити квартиру комунальникам.

Telegram Channel