Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Троє старовижівських безробітних промишляли наркотою

Наркотичні жнива в Сераховичах провели поліцейські.

Фото vl.npu.gov.ua.

Троє старовижівських безробітних промишляли наркотою

На окраїнах села Сереховичі знайшли майже сотню кущів конопель

Поліцейські підрозділів карного розшуку та протидії наркозлочинності ще в березні виявили, що 57-річний старовижівчанин вирощує, зберігає та збуває на території області особливо небезпечні наркотичні засоби. Учора, в рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.307 ККУ, поліцейські з працівниками УСБУ  Волинській області провели чергову оперативну закупку канабісу у підозрюваного, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

До збуту канабісу причетні двоє братів – також місцевих мешканців. У їх помешканнях провели обшуки та виявили рослини коноплі і канабіс.


Наркота мирно сусідить з вазонами.
 

Також у нього провели санкціонований обшук, під час якого вилучили рослини коноплі, наркотичний засіб канабіс та гроші, здобуті злочинним шляхом. Крім того, на окраїнах села Сереховичі знайшли майже сотню кущів конопель, які посіяв і вирощував чоловік.

Під час документування було встановлено, що до збуту канабісу причетні двоє братів – також місцевих мешканців. У їх помешканнях провели обшуки та виявили рослини коноплі і канабіс.

Нині організатор протиправної діяльності затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошуватимуть підозру та обиратимуть міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У цій справі тривають заходи, спрямовані на виявлення й затримання інших можливих співучасників злочину.

 

Telegram Channel