Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Колківські лісівники запрошують у «Поляну казок» тільки чистунів

Залишаймо прекрасні, мальовничі лісові рекреації чистими та охайними.

Фото ДП Колківське лісове господарство.

Колківські лісівники запрошують у «Поляну казок» тільки чистунів

Фахівці, які доглядають рекреаційні зони, нарікають на нечупарних туристів

«Поляна казок», «Поліський гай», «Сирий бір», «Соснячок» – це не лише казочки для дітей, а такі назви носять рекреаційні зони створені лісниками для організованого масового відпочинку населення і туризму. Наразі, ДП «Колківське ЛГ» налічує в своєму господарстві чотири великих та майже в кожній майстерській дільниці малі рекреаційні пункти, йдеться на фейсбук-сторінці держпідприємства Колківського лісового господарства.

Реклама Google

«Буває люди, відвідавши рекреацію залишають за собою сміття, вирвані та понищені насадження, поломані лавки та столи, вирізані на пам'ять назви «ТУТ був Я», і це неподустимо щодо людей, які вкладають душу, працю та кошти в створення даних зон.

Створені турботливими руками лісників будиночки-бесідки, альтанки, щорічно фарбуються, ремонтуються, добудовуються. Передбачені зони і для найменших пісочниці, гойдалки, спортивні майданчики. Всі зони відпочинку мають спеціально облаштовані місця для вогнищ. «Буває люди, відвідавши рекреацію залишають за собою сміття, вирвані та понищені насадження, поломані лавки та столи, вирізані на пам'ять назви «ТУТ був Я», і це неподустимо щодо людей, які вкладають душу, працю та кошти в створення даних зон.

 

 Тому, шановні громадяни, будьмо свідомі, будьмо взаємно красиві, бережімо та з повагою відносимося до праці лісівників, залишаймо прекрасні, мальовничі лісові рекреації чистими та охайними», – мовиться у дописі лісівників.

Telegram Channel