Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Рівненщині злетів з дороги «кубик» з ексдепутатом від Партії регіонів (Фото, відео)

Це не перша ДТП за участю одіозного бізнесмена.

Фото поліції Рівненщини.

На Рівненщині злетів з дороги «кубик» з ексдепутатом від Партії регіонів (Фото, відео)

Постраждалого шпиталізували

У селі Птича Дубенського району Рівненщини злетів з траси Київ – Львів «Mercedes-Benz G 500». За кермом був житель Івано-Франківська, ексдепутат Івано-Франківської міськради від Партії регіонів, відомий у місті, як кримінальний авторитет на прізвисько «Бура». Це не перша ДТП за його участю, пише місцеве видання «Ритм».

Як поінформував відділ комунікації поліції Рівненської області, повідомлення про автопригоду до поліції надійшло в середу, 29 липня, о 09:15 від медиків «швидкої».

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 50-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz G 500», житель Івано-Франківська, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив наїзд на відбійник із подальшим перекиданням позашляховика у кювет.

Потерпілого доставили до лікарні із тілесними ушкодженнями різних ступенів. Наразі його обстежують медики.

Як стало відомо журналістам «Ритму» з власних джерел, за кермом «кубика» перебував бізнесмен та колишній депутат Івано-Франківської міськради від Партії регіонів – Ігор Халаменда. Одіозний підприємець з Івано-Франківська більше відомий, як кримінальний авторитет на прізвисько «Бура». 

У 2012 році ексдепутат здійснив смертельну автопригоду. Тоді померла одна жінка, ще троє – отримали травми. Суд визнав чоловіка винним і спочатку присудив йому 3 роки позбавлення волі. Втім згодом звільнили від основного покарання та призначили іспитовий строк – терміном на 2 роки.

Ігор Халаменда вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Зокрема, у 2012 році ексдепутат здійснив смертельну автопригоду. Тоді померла одна жінка, ще троє – отримали травми. Суд визнав чоловіка винним і спочатку присудив йому 3 роки позбавлення волі. Втім згодом звільнили від основного покарання та призначили іспитовий строк – терміном на 2 роки.

У 2016 році чоловік втікав на своїй автівці від патрульних поліцейських в Івано-Франківську. Після затримання його повезли на освідування до медзакладу, де лікарі засвідчили, що Ігор Халаменда перебував під дією кокаїну. Сам чоловік пояснив це тим, що вживав лікарські засоби.

У 2017 році кримінальний авторитет «Бура» разом зі своїми товаришами брав участь у розбірках, які закінчились стріляниною в центрі Франківська.

Під час Революції гідності Халаменда активно підтримував Антимайдан. Вербував так званих тітушок. Крім того, організовував погрози та побиття активістів Євромайдану.

Telegram Channel