Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У луцькому парку Мавку спотворили непристойним малюнком (Фото)

«Чорну» роботу художники ліквідували.

Фото Алли Жупанюк.

У луцькому парку Мавку спотворили непристойним малюнком (Фото)

Як стверджує Алла Жупанюк, одна з авторок Лесиної героїні, неподобство вчинили люди, які розбираються у малюванні

«Сьогодні день розпочався з жахливої події: нашу лісову фею спаплюжили жахливо бридкими розписами. Про це повідомляє Алла Жупанюк, художниця й засновниця гуртка «Чарівний пензлик» у фейсбуці. Йдеться про Мавку, яку гуртківці зобразили на кабінці для тих, хто моржує, у Центральному парку культури й відпочинку імені Лесі Українки.

Реклама Google

«Спаплюжили ті, хто розбирається у матеріалах і знає, чим можна найгірше і найпростіше обгадити акрилову поверхню... Ми її здерли!!! Малюнок відновлено!!!», – пише художниця.

«На фото вже на 50% стерта бридота. Спаплюжили ті, хто розбирається у матеріалах і знає, чим можна найгірше і найпростіше обгадити акрилову поверхню...шпаклівкою та акрилом. Спаплюжили ті, хто вміє малювати, кому Чарівний пензлик стоїть впоперек горла , хто захлинається від своєї люті до всього світлого, радісного, яскравого- того, що несе людям радість. Це ж треба, принести в парк ,на пляж суміш на акриловій основі ( шпаклівка,водоемульсія) ,вичекати хвилину і намалювати на оці у красуні квітку замість пелюсток якої фалоси!!!! Це на якому рівні має бути розвиток! Який крах внутрішньої культури!!! Мої вороги дибілоїди, я вдячна що тримаєте мене в тонусі і вказали, що я роблю по життю правильні вчинки, що у мене є багато друзів, які сьогодні вранці усі разом не жаліючи нігтів здирали цю мерзоту. Ми її здерли!!! Малюнок відновлено!!! Бажаю вам захлинутися власною чорнотою», – написала Жупанюк.

 

Telegram Channel