Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині 50-річна жінка засадила ножа у живіт своєму коханцю (Фото)

Немає слів...

Фото Національної поліції.

На Рівненщині 50-річна жінка засадила ножа у живіт своєму коханцю (Фото)

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували до лікарні

Сьогодні, 29 липня, близько другої години ночі до Вараського відділу поліції надійшло повідомлення медпрацівників, що вони надають допомогу чоловікові з ножовим пораненням, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що співмешканці в квартирі за місцем проживання разом зі своєю знайомою розпивали спиртні напої. Тривале застілля призвело до суперечки на побутовому ґрунті, під час якого 50-річна жінка принесла з іншої кімнати кухонний ніж і несподівано нанесла в бік співмешканцю удар.

Слідчо-оперативна група встановила, що співмешканці в квартирі за місцем проживання разом зі своєю знайомою розпивали спиртні напої.

Гостя, яка була свідком конфлікту, викликала швидку медичну допомогу. Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували до лікарні. 

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне 50-річній жінці загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Telegram Channel