Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 «Не провокуйте пожежі на сільгоспугіддях» – волинські рятувальники

Рейдова група побувала на Камінь-Каширщині.

Фото dsns.gov.ua.

«Не провокуйте пожежі на сільгоспугіддях» – волинські рятувальники

Фахівці проводять рейди у зв'язку зі збором врожаю

Волинська область: рятувальники провели роз’яснювальну роботу щодо забезпечення пожежної безпеки під час заготівлі нового врожаю у Камінь-Каширському районі. Про це інформує сайт Держслужби надзвичайних ситуацій.

Реклама Google

29 липня працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області спільно з працівниками поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями району щодо забезпечення пожежної безпеки під час заготівлі нового врожаю.

Служба порятунку звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі на сільгоспугіддях.

Так рейдова група побувала на полях біля околиць міста Камінь-Каширського, сіл Раків Ліс, Клітицьк, Гута-Камінська. Аграріям нагадали основні правила пожежної безпеки під час проведення збору урожаю зернових культур, наголосили на готовності зернозбиральної техніки, агрегатів та автомобілів, комбайнів та оснащення їх первинними засобами пожежогасіння, іскрогасниками та заземлюючим металевим ланцюгом.

Насамкінець роздали тематичні пам’ятки  з правилами пожежної безпеки під час збирання врожаю та побажали безпечних жнив.

Служба порятунку звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі на сільгоспугіддях та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, а при виявленні пожеж на полях та відкритих територіях, негайно телефонувати на номер екстреного виклику «101».

Telegram Channel