Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В одному із Шацьких озер втопилася вчителька гімназії

Вічна пам’ять!

Фото pxhere.

В одному із Шацьких озер втопилася вчителька гімназії

Колектив закладу, де вона працювала 26 років, глибоко сумує з приводу непоправної втрати

У вівторок, 28 липня,  о 22:00 черговий диспетчер «103» повідомив рятувальників, що в с. Згорани Любомльського району на озері «Мале Згоранське» виявлено загиблою жінку. Таке повідомлення оприлюднило управління ДСНС України у Волинській області.

Перед тим ІА «Волинські новини» поінформувало, що в озері втопилася жінка 1975 року народження, родом із села Будятичі Іваничівського району.

Інтернет-видання «Буг» зазначає, що загибла працювала вчителем початкових класів у гімназії села Будятичі.

На сторінці «Заклад освіти с. Будятичі» у фейсбуці колеги написали про передчасну смерть вчительки початкових класів Ілони Павлівни Романюк. Вони розповіли про цю талановиту людину, висловивши щире співчуття її рідним і близьким.

«Її життя обірвалося так рано і так несподівано, у повному розквіті літ і творчих планів. Тяжкої, непоправної втрати зазнали рідні, колеги, друзі, учні, батьки... – йдеться у дописі. – Пішла з життя Вчителька з великої літери, Людина щирої душі, працьовита, творча, наполеглива, вимоглива, в першу чергу, до себе, добра, чуйна, правдива, життєрадісна».

Реклама Google

26 років свого такого короткого життя Ілона Павлівна віддала школі, до якої прийшла 19-річною дівчиною.

26 років свого такого короткого життя Ілона Павлівна віддала школі, до якої прийшла 19-річною дівчиною викладати музичне мистецтво у 1994 році.

«Протягом тривалого часу була нашим незамінним і відмінним педагогом-організатором, вчителем фізкультури, а віднедавна, з 2011-го – як і мріяла, вчителем початкових класів. Її люблять і поважають колеги, учні, батьки за розуміння, за материнську турботу, за знання і вміння, які передавала дітям», – пишуть про цю людину в теперішньому часі, відмовляючись вірити у непоправну втрату.

«У пам'яті зворушливі спогади про те, як щиро раділа успіхам сина, учнів, друзів, колег, як турбувалася про свою маму, як щиро раділа словам подяки... У кожного з нас лише гарні спогади. Вічна Вам пам' ять, Ілона Павлівна. Нам так бракуватиме Вас. Ми завжди будемо сумувати за Вами», – йдеться у дописі.

Редакція «Волині» розділяє біль втрати з рідними і близькими покійної.

Telegram Channel