Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Гімназисти з Володимира-Волинського – у півфіналі конкурсу «Відкривай Україну»

Завдяки QR-коду можна на місці отримати всю інформацію про 9 об’єктів міста.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Гімназисти з Володимира-Волинського – у півфіналі конкурсу «Відкривай Україну»

Учні згуртувалися в команду «КРОК» і реалізували проєкт «Скульптури говорять…»

Учні гімназії імені Олександра Цинкаловського в рамках конкурсу «Відкривай Україну» реалізували проєкт щодо оцифрування пам’ятників та скульптур Володимира-Волинського. Тепер завдяки QR-коду можна на місці отримати всю інформацію про 9 об’єктів міста, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Мешканці і гості міста, ідучи біля скульптурних споруд у Володимирі, зможуть дізнатися інформацію про них за допомогою QR-коду. 

Освітній конкурс «Відкривай Україну» вже не перший рік доводить, що молодь є рушійною силою змін, вона може і хоче змінити на краще нашу країну. Його мета – створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони оволодіють необхідними вміннями та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом – у місті.

 

Для участі в ньому гімназисти згуртувалися в команду «КРОК», після чого реалізували і свій проєкт «Скульптури говорять…». Тепер мешканці і гості міста, ідучи біля скульптурних споруд у Володимирі, зможуть дізнатися інформацію про них за допомогою QR-коду, а команда потрапила у півфінал конкурсу.

Нагадаємо, що в рамках реалізації проєкту оцифрованими стали пам’ятники Володимиру Великому, Ярославу Осмомислу, Ярославу Мудрому та Всеволоду, Тарасу Шевченку, Данилу Галицькому, «Борцям за волю України», скульптури Княжичам Данилу і Васильку Романовичам, «Мавка і Лукаш», «Скорботна мати».

Telegram Channel