Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку закрили гуртівню «Пакко»

Цей торгівельний заклад для багатьох лучан залишиться хіба ностальгійним спогадом.

Фото «Першого».

У Луцьку закрили гуртівню «Пакко»

Не витримала конкуренції?

Сьогодні, 30 липня, у Луцьку закрили гуртівню-супермаркет «Пакко», що на вулиці Клима Савура, 21. Як пише Перший, останнім часом супермаркет був збитковим.

Від 2000-го року, коли «Пакко» на Клима Савура відкрився, ринок ритейлу суттєво змінився. З’явилися гуртівні сучаснішого формату, стали популярними «магазини біля дому». Також гуртівня розташована, за сучасними стандартами, у незручному місці: на відстані від основних транспортних і пішохідних потоків міста.

Окрім цього, за неофіційною інформацією, корпорація «ГІППО» зачиняє близько 15 магазинів «Пакко» і «Вопак» в інших містах України. Про закриття луцьких супермаркетів «Вопак» на Київському майдані та «Пакко» на вулиці Ковельській (єдині магазини цієї корпорації, що лишилися у Луцьку) наразі не йдеться.

Покупці кажуть: таке враження, що в магазині фінальний розпродаж. На жодні питання злі продавці відповідати не хочуть, відправляють до адміністрації закладу.

Хоча асортимет товарів у «Вопаку» на Київському майдані останніми днями суттєво збіднів. Зі свіжих овочів тут хіба що кабачки і капуста, немає вибору меленої кави, олії, інших продуктів. Покупці кажуть: таке враження, що в магазині фінальний розпродаж. На жодні питання злі продавці відповідати не хочуть, відправляють до адміністрації закладу.

Як пише «Перший», корпорації «ГІППО» станом на березень 2019 року належало 56 супермаркетів «Вопак» і 14 гуртівень «ПАККО». За неофіційною інформацією, корпорація належить бізнесменові Олегу Бахматюку.

Telegram Channel