Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У луцькому дворі облаштують розважальну зону та розширять автопарковку

Щаслива дітвора не дочекається закінчення ремонту двора.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

У луцькому дворі облаштують розважальну зону та розширять автопарковку

Капітальний ремонт дворових територій мікрорайону, що об’єднує будинки по пр. Відродження, 5, Декабристів, 29, 31, Митрополита Шептицького, 32, 34, навіть у процесі виконання радує дорослих і дітей

Дійсно, ця територія по завершенні всіх робіт стане однією із зразкових за рахунок створення комфортного простору, облаштування зручних пандусів і понижень, викладення бруківкою як тротуарів, так і проїжджої частини. Про це інформує заступник міського голови Луцька Григорій Недопад. А родзинкою двору стане облаштування сучасного багатофункціонального спортивного майданчика, який буде завершено орієнтовно до кінця цього, або на початку наступного року. Також тут буде встановлено сучасне економне LED-освітлення, значно розширено території для паркування авто, обладнано дитячу розважальну зону.

А родзинкою двору стане облаштування сучасного багатофункціонального спортивного майданчика, який буде завершено орієнтовно до кінця цього, або на початку наступного року.

Сьогодні, під час контрольного огляду якості робіт, зустріли ось таку веселу компанію) Діти кажуть – їм подобається, дорослі підтримують. Дякуємо всім мешканцям за позитивні відгуки, а завершений результат усі разом зможемо оцінити досить скоро.

 
Telegram Channel