Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
23-річний алконавт на очах у дітей застрелив з мисливської рушниці двох кошенят

Немає слів...

Фото Національної поліції.

23-річний алконавт на очах у дітей застрелив з мисливської рушниці двох кошенят

Тепер зловмисник може «сісти» на строк від трьох до семи років

На Чернігівщині 23-річний чоловік у присутності дітей із мисливської рушниці застрелив двох кошенят.

Про це УНІАН повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

Зазначається, що учора ввечері до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Носівського району чоловік застрелив із рушниці кошенят. В цей час на подвір’ї гралися малолітні діти. Про подію повідомила місцева жителька, якій розповіла дитина-очевидець цієї події.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили чоловіка за місцем проживання з ознаками алкогольного сп’яніння.

У його дворі правоохоронці також побачили тіла двох мертвих кошенят. Під час обшуку неподалік домогосподарства вдалося знайти і вилучити незареєстровану гладкоствольну мисливську рушницю і 15 набоїв до неї.

«У його дворі правоохоронці також побачили тіла двох мертвих кошенят. Під час обшуку неподалік домогосподарства вдалося знайти і вилучити незареєстровану гладкоствольну мисливську рушницю і 15 набоїв до неї. Зброя і набої були заховані і прикидані травою», – йдеться у повідомленні.

Поліція доправила чоловіка до лікарні для медичного освідування, яке підтвердило, що зловмисник перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Він заперечував свій вчинок. Чоловік раніше був засуджений за вчинення тяжкого злочину.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Поліцейські призначили проведення необхідних експертиз. Триває досудове розслідування.

Telegram Channel