Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Завдяки відео у соцмережі поліція звільнила прикованого ланцюгом дідуся

Наразі чоловіка звільнили.

Фото ukrinform.ua.

Завдяки відео у соцмережі поліція звільнила прикованого ланцюгом дідуся

У соціальній мережі голова сільради краю переглянула відеоролик, на кадрах якого побачила чоловіка з ланцюгами на ногах

На Миколаївщині подружжя, яке взялося доглядати 75-річного дідуся, прикувало старенького ланцюгом на подвір’ї. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Миколаївській області, передає Укрінформ.

Реклама Google

«До Єланецького відділення поліції надійшло повідомлення від голови однієї з сільських рад про те, що у соціальній мережі вона переглянула відеоролик, на кадрах якого побачила чоловіка з ланцюгами на ногах. У старенькому заявниця впізнала місцевого мешканця», - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці з’ясували, що 75-річного чоловіка, якого 10 років тому взяла доглядати подружня пара, прикували залізним ланцюгом у дворі.

На місці події правоохоронці з’ясували, що 75-річного чоловіка, якого 10 років тому взяла доглядати подружня пара, прикували залізним ланцюгом у дворі. Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі чоловік звільнений, поліцейські встановлюють всі обставини події. 

Telegram Channel