Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Волинян просять здавати в держархів спогади, фото й відео про COVID-19 (Відео)

Сьогоднішнє стане цікавою й повчальною історією.

Фото pixabay.com.

Волинян просять здавати в держархів спогади, фото й відео про COVID-19 (Відео)

Працівники архіву формують колекцію для наступних поколінь

«Шановні мешканці м. Луцька та Волинської області. На пропозицію Державної архівної служби України Державний архів Волинської області розпочав роботу із формування архівної колекції відео- та фотодокументів подій про спалах, перебіг, боротьбу з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та її наслідками, йдеться на сайті архіву.

Реклама Google

Зараз зали в архіві закрито, але дуже скоро тут сидітимуть дослідники і вивчатимуть, як наші предки пережили коронавірус», – закликає з відео Анатолій Хромов, голова державної архівної служби України.

Зараз зали в архіві закрито, але дуже скоро тут сидітимуть дослідники і вивчатимуть, як наші предки пережили коронавірус», – закликає з відео Анатолій Хромов, голова державної архівної служби України. «Звертаємося до вас з проханням на нашу електронну адресу  [email protected] надати фото- та відео документи, пов’язані із зазначеними подіями. За консультаціями звертатися за телефоном 717 228», – інформують в архіві.

Працівниця архіву у Волинській області розповіла, що можна здавати спогади, копію довідки про лікарняний, фото, приміром, з лікарні.

Telegram Channel