Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У «Луцьктеплі» пояснили, чому на 40-му досі немає гарячої води

Котельня на Карбишева вже працює.

Фото ДКП «Луцьктепло».

У «Луцьктеплі» пояснили, чому на 40-му досі немає гарячої води

Обіцяють подати її найближчим часом

Після тривалої зупинки у зв’язку з проведенням профілактичних ремонтних робіт котельня на вул. Карбишева, 2 у Луцьку відновила надання послуги з гарячого водопостачання. Однак не всі споживачі отримали гарячу воду.

Чому так трапилось, пояснили в ДКП «Луцьктепло».

У четвер, 30 липня, з 15:00, після завершення профілактичних ремонтних робіт на котельні вул. Карбишева, 2 та наповнення мереж, гаряче водопостачання відновилося для завокзального району Луцька. Вихід гарячої води на параметри зайняв декілька годин, і вже ввечері послугу було відновлено для більшості споживачів.

Реклама Google

«Під час наповнення мереж стався витік на трубопроводі, який не дозволив відновити роботу двох центральних теплових пунктів на вул. Конякіна, 4 та вул. Домни Гордіюк, 10».

«Притім під час наповнення мереж стався витік на трубопроводі, який не дозволив відновити роботу двох центральних теплових пунктів на вул. Конякіна, 4 та вул. Домни Гордіюк, 10. Роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів протяжністю 12 м та діаметром 325 мм розпочалися одразу, тривають сьогодні (31 липня – ред.), а в разі необхідності продовжатьcя і завершаться завтра», – йдеться у дописі на сайті ДКП «Луцьктепло».

Telegram Channel