Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські іхтіологи отримали нагороди (Фото)

У Волинському рибоохоронному патрулі проаналізували рибоохоронну роботу за липень.

Фото: Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

Волинські іхтіологи отримали нагороди (Фото)

В Управлінні Державного агентства рибного господарства у Волинській області відбулась виробнича нарада з особовим складом відомства. Під час заходу присутні аналізували проведену рибоохоронну роботу на водоймах та ринках області за липень

В ході наради обговорено шляхи виявлення та попередження передзаморних явищ (здійснення контролю за безстічними та слабо протічними мілководними водоймами, в які здійснюються скиди очищених стічних вод). Також узгоджено дії рибпатрульних при виявленні масової загибелі риб. Порушувались питання щодо посиленого контролю по виявленню незаконної торгівлі рибою без відповідних документів та заборонених знарядь лову в межах операції «Ринок».

На заході піднімали питання здійснення цільових рибоохоронних операцій на водоймах області з залученням громадськості для боротьби з браконьєрством. Обговорили здійснення роз’яснювальної роботи з орендарями водних об’єктів щодо ведення господарської діяльності в правовому полі згідно Закону України «Про аквакультуру».

Порушувались питання щодо посиленого контролю по виявленню незаконної торгівлі рибою без відповідних документів та заборонених знарядь лову в межах операції «Ринок».

За результатами наради прийнято відповідні рішення. По завершенню заходу начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик відзначив найкращих працівників відомчими заохочувальними відзнаками Держрибагентства України.

 

 За вагомий внесок у розвиток рибної галузі та з нагоди професійного свята нагороджено нагрудними знаками «За сумлінну працю» головних державних інспекторів відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Геннадія Мазурика та Сергія Токарчука, а також головного спеціаліста відділу іхтіології та регулювання рибальства Сергія Дмитрука. Присутні подякували колегам за сумлінну працю та професіоналізм. 

Джерело: Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області
Telegram Channel