Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
ДТП за участю інкасаторів: стан дитини поліпшується, машина опломбована (Відео)

З чиєї вини сталася ДТП, у поліції поки сказати не можуть.

Фото Нацполіції.

ДТП за участю інкасаторів: стан дитини поліпшується, машина опломбована (Відео)

За попередньою версією, шестирічний хлопчик на самокаті спускався із гірки. Усе трапилося біля місцевого супермаркету. У автівці були інкасатори одного із банків. Поруч із магазином є камери спостереження, їх наразі опрацьовують слідчі

Шестирічний хлопчик, який потрапив під колеса інкасаторської автівки у Нововолинську знаходиться у реанімації. Машину відправили на штрафмайданчик. Про обставини ДТП Суспільному розповів заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко. З його слів аварія сталася 29 липня, близько 16:00.

Травмований хлопчик нині у реанімації Нововолинської центральної міської лікарні. Стан дитини поліпшується, - розповів завідувач травматологічного відділення лікарні. «На сьогодні дитина стабільна, стан середньої важкості, ближчий до задовільного, маємо надію, що все буде добре», - каже Тарас Родзь.

Стан дитини поліпшується, - розповів завідувач травматологічного відділення лікарні. «На сьогодні дитина стабільна, стан середньої важкості, ближчий до задовільного, маємо надію, що все буде добре», - каже Тарас Родзь. У поліції кажуть, слідство триває, тому сказати, з чиєї вини сталася ДТП, не можуть. Автівка інкасаторів поки опломбована та знаходиться на штрафмайданчику поліції.

 

Telegram Channel