Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рівному силовики провели масові обшуки бізнесменів, які продавали підроблені отрутохімікати

Загалом за день провели 14 обшуків.

Фото пресслужби прокуратури Рівненщини.

У Рівному силовики провели масові обшуки бізнесменів, які продавали підроблені отрутохімікати

За їх результатами припинено виготовлення фальсифікованих пестицидів

У п’ятницю, 31 липня, у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, вчинені організованою групою та завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) слідчі Рівненського відділу поліції ГУНП в області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Рівненській області провели 14 санкціонованих обшуків на території міста Рівне.

Про це повідомляє прокуратура Рівненської області на офіційному сайті.

 Обшуки проводили за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури.

Реклама Google

Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи, грошові кошти, ймовірно, одержані внаслідок протиправної діяльності.

За результатами обшуків викрито та припинено діяльність з виготовлення, фасування та продажу фальсифікованої продукції – пестицидів.

Правоохоронці вилучили фальсифіковану продукцію, підроблені сертифікати якості на продукцію, хімічні речовини невідомого походження, приладдя для фасування та електронні носії інформації, банківські карти, які використовувалися у злочинній діяльності. Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи, грошові кошти, ймовірно, одержані внаслідок протиправної діяльності.

Суму збитків встановлюють. Тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Telegram Channel