Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Севастопольська бригада у Луцьку поповнилась новим винищувачем

Літак капітально відремонтували у Львові.

Фото ОВАЛ.

Севастопольська бригада у Луцьку поповнилась новим винищувачем

30-го липня 204-а Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка з 21-го вересня 2018 року офіційно дислокується на Луцькому військовому аеродромі, завдяки дбайливим рукам спеціалістів ППО ДП Львівський державний авіаційно-ремонтний завод (ЛДАРЗ) отримала на озброєння ще одного нового капітально відремонтованого сталевого сокола - легкий фронтовий винищувач МіГ-29

 

Про це повідомляють в Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині». Льотчик зі складу даної бригади перегнав крилатого красеня із заводського аеродрома Скнилів (Львів) на Луцький військовий аеродром, йдеться у повідомленні.

Плюс один новий капітально відремонтований літак - це шикарний подарунок нашим рідним Севастопольсько-Волинським соколам до Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, який відзначатимуть в неділю, 2-го серпня!

«Отже, повітряний щит нашого рідного Волинського краю продовжує міцнішати, а слава нашого рідного м. Луцька як авіаційного продовжує відроджуватись! Плюс один новий капітально відремонтований літак - це шикарний подарунок нашим рідним Севастопольсько-Волинським соколам до Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, який відзначатимуть в неділю, 2-го серпня! Ще раз від усього серця дякуємо їм за службу, а також за те, що вони цілодобово стоять на сторожі нашого рідного мирного Волинського неба!», - пишуть авіалюбителі.

Telegram Channel