Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Полтавський терорист отримав кулю в голову і підірвався на гранаті (Відео 18+)

Романа Скрипника шукали 8 днів.

Фото: Полтавщина.

Полтавський терорист отримав кулю в голову і підірвався на гранаті (Відео 18+)

Відео спецоперації з ліквідації «полтавського терориста» Романа Скрипника виставив у фейсбуці Антон Геращенко

Заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував відео ліквідації полтавського терориста Романа Скрипника.

Якби поліцейські не прийняли рішення ліквідувати терориста, то він міг би знищити заручника або кинути гранату в поліцейських.

«Снайпер КОРДа отримав команду на ліквідацію небезпечного злочинця, який тримав в заручниках співробітника поліції і погрожував підірвати гранату. Влучним пострілом в голову він  убив зловмисника на місці. Заручник встиг відскочити в бік і залишився неушкоджений. Якби поліцейські не прийняли рішення ліквідувати терориста, то він міг би знищити заручника або кинути гранату в поліцейських, - пише в фейсбуці Антон Геращенко. 

– Тому рішення про ліквідацію терориста було виправданим. Роман Скрипник в будь-який момент міг здатися в руки поліції. Але він свій вибір зробив», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 23 липня у Полтаві підозрюваний у викраденні авто, якого намагалися затримати правоохоронці, взяв у заручники поліцейського. Зловмисником виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель Роман Скрипник, який мав військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах.  

Пізніше Скрипник відпустив заручника і зник у лісопосадці у Решетилівському районі Полтавської області. Поліція почала його пошуки. 

Його виявили вночі 1 серпня біля селища Опішня Зіньківського району Полтавської області. 

 В один із нежилих будинків зайшов капітан поліції Гума та виявив злочинця. Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського. Злочинця було ліквідовано співробітниками поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл.

Telegram Channel