Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Під час онлайн-уроку за спиною вчителя з'явився привид (Фото, відео)

Схоже, що примари таки існують.

Фото Pixabay.

Під час онлайн-уроку за спиною вчителя з'явився привид (Фото, відео)

Чоловік спочатку не вірив дітям, але коли переглянув запис, то пообіцяв змінити житло, якщо той з'явиться знову

Шкільний вчитель з міста Монтеррей в штаті Нуево-Леон на півночі Мексики нещодавно почав працювати в місцевій школі, але, на жаль, особисто викладати дітям завадив карантин. Адже після початку пандемії коронавірусу всіх перевели на онлайн-навчання, інформує Ukr.Media.

Свій черговий урок чоловік почав вести вранці 24 липня, і в ньому одразу щось пішло не так. Роликами з заняття один з школярів поділився з другом Фредді Гіандо, зареєстрованим в Twitter, який вже показав їх користувачам Мережі.

Сам учитель до останнього не вірив дітям. Вже після закінчення заняття він переглянув запис і написав дітям, що, якщо потойбічний гість з'явиться ще хоча б раз, він змінить житло.

На початку заняття вчитель привітався з учнями, і в цей момент двері в сусідню кімнату, поряд з якою він сидів, раптом відчинилися, а на задньому плані почулося скавчання пса.

Викладач не надав цьому ніякого значення, не відволікаючись від роботи, прикрив двері і продовжив бесіду з учнями. Однак вони знову відчинилися і чоловік не став їх знову зачиняти. Після цього прямо за його спиною почала з'являтись якась тінь.

Учні помітили рух і почали писати вчителю в чат про це, але він поспішив їх заспокоїти, запевнивши, що будинок порожній, він тільки нещодавно в нього переїхав і, крім нього з собакою, зараз всередині нікого немає.

До речі, собака під час уроку лежала перед чоловіком. Щоб довести дітям, що він їх не обманює, викладач підняв ноутбук і продемонстрував порожню сусідню кімнату.

Однак на задньому плані, як і раніше, хтось повзав по підлозі. Це цілком могла б виявитися собака, але вчитель продовжував стверджувати, що це не вона. У якийсь момент стало зрозуміло, що непроханий гість більше схожий на привид дитини.

Щоб переконатися в цьому, достатньо збільшити зображення в моменті, коли привид визирає з-за рогу.

В обрисах незримого для чоловіка співмешканця чітко впізнаються жіночі риси, а, судячи з зросту, привид виглядав як маленька дівчинка.

Сам учитель до останнього не вірив дітям, адже, крім дверей, які самовільно відчинилися, він не помітив нічого незвичайного — ні рухів, ні шорохів, ні чиєїсь присутності. Вже після закінчення заняття він переглянув запис і написав дітям, що, якщо потойбічний гість з'явиться ще хоча б раз, він змінить житло.

 

Telegram Channel