Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині районний відділ поліції очолив 38-річний офіцер із трьома вищими освітами (Фото)

Нового керівника представила голова Ківерцівської РДА Алла Гонтар.

Фото Ківерцівської РДА.

На Волині районний відділ поліції очолив 38-річний офіцер із трьома вищими освітами (Фото)

Новий керівник працює в структурі МВС 16-років

Ківерцівський районний відділ поліції Олег Бончак. У п’ятницю, 31 липня, його представила  голова районної державної адміністрації Алла Гонтар. Представлення відбулося на початку засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це інформує Ківерцівська райдержадміністрація.

Алла Гонтар побажала новопризначеному керівнику успіхів у роботі, ефективної подальшої співпраці з громадськістю, органами влади, колегами.

«Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий».

Своєю чергою Олег Петрович зазначив: «Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий і, сподіваюся, разом із вами досягнемо гідних результатів роботи».

Довідка: Олег Петрович Бончак, 1982 року народження, має три вищі освіти.  Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах в кадрах, у слідстві, а в 2014 році був призначений на керівну посаду в Турійському районному відділі УМВС України у Волинській області, де працював до грудня 2019 року.

До призначення у Ківерцівський район працював на посаді дільничного офіцера сектору превенції Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області.

Telegram Channel