Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
15-річного співака зі Старої Вижівки тепер знають і в Голлівуді

Ярослав за свій неповторний вокал здобув «золото» та «срібло».

Фото зі сторінки Фейсбук Ірини Карпук.

15-річного співака зі Старої Вижівки тепер знають і в Голлівуді

У міжнародному конкурсі, в якому волинянин виборов золото та срібло у двох номінаціях, взяли участь 2500 учасників із 70 країн світу.

На міжнародному конкурсі талантів, який щороку проходить у Лос-Анджелесі, фіналіст «Голосу. Діти» Ярослав Карпук здобув за свій вокал срібло та золото. Щоправда, пісню волинянин виконував онлайн.

Мама Ірина – то найперша підтримка для  Ярослава, вона їздить з ним усюди і спонукає сина до рішучих дій.Саме вона повідомила у фейсбуці на своїй сторінці про чергову перемогу волинянина. 

– Конкурс Virtual WCOPA 2020, World Championships of Performing Arts - WCOPA USA відбувався в режимі онлайн у Лос-Анджелесі, – розповідає Ірина Карпук. – У ньому взяли участь 2500 учасників із 70 країн світу. Ми отримали золото у номінації Vocal SA та срібло у номінації Vocal. Дякуємо національним директорам та усій команді Wcopa Team Ukraine за неймовірні емоції та новий досвід.

– Планую і надалі розвиватися, ще два роки навчатися  у школі, тож хочу усюди встигати:  і з концертами, і з навчанням, – каже Ярослав.

Читайте також13–річний школяр мріє про власний… благодійний концерт для воїнів АТО

World Championships of Performing Arts – це глобальний конкурс, який не має конкурентів і аналогів в цій сфері. Країни відправляють своїх найкращих представників. Понад 100 продюсерів, менеджерів, агентів, директорів відомих компаній звукозапису, студій, модельних агентств, продюсерів, які приймають рішення в Голлівуді, присутні на WCOPA в пошуках нових талантів.

Ярослав відразу відповів на телефонний дзвінок і поділився радісними емоціями від нестандартного, але успішного виступу на конкурсі.

Реклама Google

Співак зі Старої Вижівки Ярослав Карпук здобув «золото» та «срібло».
 

Мені зателефонували з Києва керівники команди Wcopa Team Ukraine і запропонували взяти участь у конкурсі, – розповідає старовижівчанин. – Але я відмовився, оскільки не мав змоги поїхати до Америки. Це було ще десь восени. А нещодавно отримав пропозицію вдруге, повідомили, що конкурс проходитиме у віртуальному форматі. Мені потрібно було зняти відео, закинути його в Уou tube. Мені допоміг Богдан Остапук, який займається відеозйомкою весіль. Ми пішли в Старовижівський Будинок культури і там просто на сцені зробили аранжування пісень. Журі оцінювало у такому форматі кожен виступ виконавця. У них взагалі дуже цікава система оцінювання. Я пройшов у півфінал, але у у фінал не потрапив. І вже не сподівався, думав:«Хлопче, не вийшло», як повідомили, що у двох номінаціях здобув золото і срібло. Планую і надалі розвиватися, ще два роки навчатися  у школі, тож хочу усюди встигати:  і з концертами, і з навчанням.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel