Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Запорізькому СІЗО один із в’язнів викупив усі місця у VIP-камері

Ув'язнений захотів усамітнитися.

Фото Суспільного.

У Запорізькому СІЗО один із в’язнів викупив усі місця у VIP-камері

Наприкінці травня у слідчих ізоляторах Запоріжжя та Вільнянського району Запорізької області запрацювали платні камери

У Запорізькому слідчому ізоляторі один з ув'язнених викупив для себе всі місця у платній камері. Про це передає Суспільне.

Про це стало відомо під час моніторингового візиту Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Під час моніторингового візиту омбудсмена з'ясувалось, що скористатись послугою перебування у платній камері в’язні СІЗО не зможуть, бо усі три місця в цій камері оплатила одна особа.

Скористатись послугою перебування у платній камері в’язні СІЗО не змогли, бо усі три місця в цій камері оплатила одна особа.

Серед інших порушень, виявлених під час візиту до ізолятору - недотримання працівниками протиепідемічних вимог та нехтування засобами індивідуального захисту.

 

 Нагадаємо, наприкінці травня у слідчих ізоляторах Запоріжжя та Вільнянського району Запорізької області запрацювали платні камери. Про вартість перебування в камері підвищеної комфортності повідомив міністр юстиції України Денис Малюська. Так, у Запоріжжі: доба коштує 570 грн, тиждень — 1990 грн, місяць — 3410 грн. У Вільнянській виправній колонії: 540, грн., 1900 грн., 3260 грн. відповідно за добу, тиждень та місяць.

Telegram Channel