Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Луцькі волонтери відправили бійцям на Схід бус з водою й продуктами (Відео)

Ця жінка принесла продукти під час завантаження буса. Про себе розповідати не захотіла.

Волинь-нова

Луцькі волонтери відправили бійцям на Схід бус з водою й продуктами (Відео)

Упродовж попередніх тижнів про збір допомоги повідомляла волонтерка Вікторія Дзидз

 Зібрані тушонки, м’ясні каші, часник, засоби гігієни, чай, каву, варення, крупи, олію та воду повантажили сьогодні у бус поблизу Північного ринку і відправили в зону Операції об'єднаних сил.

 

Гостинці повезе Сергій Добродомов, відомий за псевдо Дєд Волинь. По дорозі, розповів журналістам, заїде ще у Рівне та Полтаву, де теж люди зібрали необхідне для солдат. Каже, має подолати понад півтори тисячі кілометрів. (Волонтер, хоч і має за 70 років, їздить на передову з 2014 року).

Перед від'їздом Сергій Добродомов фотографується на згадку з друзями-волонтерками.

 

 Вікторія Дзидз, волонтерка, переносячи ящики з продуктами у бус, розповідає: «Тепер допомогу зібрати важче. Люди забуваються, завдяки кому вони можуть жити звичайним життям». Вона звертається до інших з такими словами: «Якщо сьогодні Ви відмовите собі, наприклад, у каві, то завтра наш Захисник з' їсть смаколика від Вас!!!!»

Вікторія Дзидз, волонтерка, переносячи ящики з продуктами у бус, розповідає: «Тепер допомогу зібрати важче. Люди забувають, завдяки кому вони можуть жити звичайним життям».

Окремо Вікторія Дзидз, яка як волонтерка опікується ще й доправленням додому загиблих солдатів з Волині, підняла питання поведінки окремих водіїв, які нехотя пропускають особливу колону. Каже, не розуміє, як таке можуть робити громадяни України.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel