Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Друга дружина Пономарьова віддає йому сина раз на рік

Два останні роки свій День народження пономарьов святкував на морі за кордоном. Де буде цього року- ще не знає.

Фото Точка.НЕТ

Друга дружина Пономарьова віддає йому сина раз на рік

Артист не спілкується з Вікторією, з якою розлучився у 2011-ому

9 серпня Олександр Пономарьов відзначатиме 47-й день народження. На питання, чи вітають його колишні дружини – телеканалу «Україна» він відповів прямо: «Якщо чесно, я намагався підтримувати стосунки, але вони не дуже хочуть цього».

Реклама Google

Десять років Олександр був разом з продюсером Оленою Мозговою. У 1998-му році жінка народила від співака доньку Євгенію. А вже в 2006 році Пономарьов одружився з Вікторією Мартинюк. Через рік у пари народився син Олександр. У 2011-му пара розійшлася, пише Сегодня.

Мені його дають на місяць в рік, коли є відпустка, і це не попадає на мій день народження

«З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, але іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає. Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, які є мамами моїх дітей. Я їх поважаю», – відверто каже Пономарьов.

Крім того, Олександр зазначив, що з дітьми свій день народження не відзначав вже кілька років і на це є свої причини. «Зараз донька в Португалії – там працює. А Сашка інколи приходить, «живцем» вітає, інколи – телефоном. Дивлячись, де я, бо останні два дні народження перебував за кордоном. Сашка зі мною не був. Мені його дають на місяць в рік, коли є відпустка, і це не попадає на мій день народження», – зізнається артист.

А ось на питання, чи є у співака кохана дівчина зараз, він відповідати не збирається. Каже, з недавнього часу ця тема для нього – табу. «Я не буду говорити, чи є натхненниця. Це моє особисте життя, я його уже не афішую. А яка вона має бути – як боженька управить, такою вона і має бути. Я вже пару разів афішував і зрозумів, що це неприємно. Я не хочу про це говорити», – пояснив Олександр.

Telegram Channel